четвртак, 19. септембар 2013.

Вршњаци бију? Овај тата брани!

 
Непосредно после обрачуна 14-годишњака мачетама, Србију је узбудила вест да су двојица "петака" усред школе "Светолик Ранковић" у Аранђеловцу, пребила једног "првачића". Нанели су му тешке повреде, оштетивши слезину. Зашто - то само они знају. 
Јуначки, двојица на једног. Јуначки: старији, физички већ оформљени момци од 11 или 12 година, на мајушног и трапавог седмогодишњака.
У таквим ситуацијама, а све их је више, нормални родитељ само помисли на своје дете, шта да се њему тако шта догоди? И кад би сваки родитељ тако урадио, кад би свако мислио о свом детету, насиља не би било, по формули "не чини другима, оно што не желишп да други учине теби". 
Помислим на свог "првака", оног миша ког сам подизао од шаке гована борећи се сам са свакојаким недаћама њеног пре-прераног рођења, учећи је да никад никог не дира, да узме друго дете у заштиту, буде добар друг, да мисли о туђим осећањима, да се извини кад погреши или се огреши...
И баш зато што знам како је васпитавам и чему је учим, знам и: зафали ли јој длака с главе, чупам гркљан и оном ко ју је дирнуо, и родитељима таквог дегенерика (што га родише и "васпиташе"), и директору школе што држи таквог дегенерика у учионицама, и свакоме ко јој на било који начин науди или јој не помогне док други настоје да јој науде. 
Немам намеру да чекам корумпирану српску полицију и још корумпираније судство да решава мој проблем. Сам судим и пресуђујем. Да, ово је претња! И да, наоружан сам, опасан, помало луд и прилично решен да своје јединче заштитим од имбецилних нуспродуката ретардираног друштва. Амин.

1 коментар:

Unknown је рекао...

najgore je to sto si u pravu