четвртак, 9. октобар 2014.

Oстајте овде... јер, Србија!


Србија је република, која осим лица из ЈКП "Погребне услуге" привремено запосленог у канцеларијама председника Републике на Андрићевом венцу, има и лице, које живи у државном резиденцијалном објекту на Дедињу, себе зове "крљ", а неки медији то лице зову "краљ".

Србија је атеистичка држава, са јасно, уставно, одвојеном црквом од државе, у којој се неформална група ЛГБТ педофила у црним одорама упадљиво меша у сва државна питања, битно утиче на спољну политику и даје суд о стварима о којима је нико не пита, и које нису у њеном опсегу делатности, али притом не слави Бога ком се посветила, већ формално неуспостављено божанство из редова државне власти.

Србија је парламентарна држава, са више странака, чије се чланство сели из једне у другу, чим до тад владајућа постане опозициона, чувајући тако традицију једнопартијске државе, и формирајући посебан сталеж политичара - групу грађана искључиво посвећену свом и себичном интересу своје породице, кумова и пријатеља, као и лечењу личних комплекса и малограђанштине.

Србија је земља високих моралних начела, у којој се сви позивају на правду и правичност, али у свом личном случају не признају ни закон, ни морал, ни људскост.

Дивно је живети у Србији. Остајте овде, јер сунце туђег неба...

Нема коментара: