понедељак, 12. јануар 2009.

Majstori kvarisi i ostala baraba

Bezmalo svakom se dogodilo da mu udje neki majstor u kucu, i kao po pravilu krene da kuka na svog prethodnika: te ono sto je uradio ne valja, te nista nije dobro, sve mora iz pocetka, te bas ste srecni sto je upravo on naisao pa vas nece mnogo kostati, inace...

E, bas na to meni lici ova metiljava zuto-hohstaplerska vlada Srbije.

Apsolutno nista nisu uspeli, ni u cemu se nisu snasli, za njih ce se vezivati samo nesposobnost do idiotluka, inflacija, strmoglav dinara prema evru, masovna otpustanja, korupcija, bezobrazan nepotizam i tezak kriminal u privatizaciji... i opet, drski da drskiji ne mogu biti, kukaju na sve svoje prethodnike, kako nista sta su uradili nije bilo dobro i kako ce nas to - sto ce oni sad kao sve to ispravljati i popravljati - mnogo kostati.

Od kljucnog drzavnog problema (nestasice gasa), preko komunalnih muka velegrada (opet ih je iznenadio sneg, najavljivan danima!) do nevolja obicnih gradjana (kriminalci iz Toplana koji naplacuju grejanje, a ne isporucuju ga) - za sve su nasli razlog u nekom prethodnom. Nas narod kaze - rdjavom k. i dlake smetaju.

Sad samo imaju opravdanje za sve, sto ne bi valjalo ni ovako.

Ni nestasica gasa, ni mecave i hladnoca, nisu najgora nepogoda koja je mogla da nas zadesi. Nas je zadesila vladavina baraba: e, to je kazna biblijskih razmera!

Нема коментара: